Mini MonChoutaart met bosbessen

  • Zoet
  • Gebak
  • 150 min
6 personen
  • Meerdere glaasjes
  • (hand)mixer
  1. Laat de MonChou op kamertemperatuur komen. Verkruimel het hele pak Bastognekoeken (eventueel met een deegroller).
  2. Smelt de boter in een pannetje en roer de verkruimelde Bastognekoeken er doorheen. Laat het in de koelkast koud worden.
  3. Mix de MonChou en de suiker door elkaar tot een luchtig mengsel. Mix in een andere kom de slagroom zonder suiker niet geheel stijf.
  4. Roer met een lepel de slagroom door het MonChou mengsel.
  5. Verdeel de bastognekoek over de glaasjes en voorzie ieder glaasje van een laag MonChou mengsel.
  6. Laat de taartjes ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast. Strijk de bosbessenjam over de taartjes en garneer met wat verse bosbessen en een blaadje verse munt.