Glutenvrije red velvet MonChou taart

  • Zoet
  • Gebak
  • 90 min
  • 2x Madame Loulou red velvet mix
  • 280g zaadolie
  • 280g boter (gesmolten) (Campina Botergoud- grasboter)
  • 7 eieren
  • Hazelnoot Morin siroop (naar smaak)
  • 400g MonChou Original
  • 350g witte chocolade (gesmolten)
  • 250g roomboter (kamertemperatuur)
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Doe de red velvet mix, zaadolie, boter en eieren in een kom en mix dit door elkaar.
  3. Verdeel dit over drie bakblikken van 17,5cm en bak deze voor 50 minuten.
  4. Mix de MonChou met de boter tot een romig geheel. Smelt de witte chocolade en voeg deze al rustig mixend toe.
  5. Haal de taarten uit de oven en laat afkoelen.
  6. Snij de goed afgekoelde cakelagen mooi recht af. Bewaar de kruimels.
  7. Besprenkel naar smaak de cake met hazelnoot Monin siroop. 50 siroop/50 water verhouding.
  8. Kies een spuitmond naar keuze en maak gelijke toeven. Leg de andere laag cake erboven op en herhaal de stappen. . Bestrooi de toeven met wat rode kruimels van de restje cake.
  9. Versier de taart met verse aardbeien, frambozen , blauwe bessen en eventueel gekleurde chocolade vlokken.

Mirella van @glutenvrijezoetedromen op Instagram!