Glutenvrije red velvet MonChou taart
- Zoet
- Gebak
- 90 min
Ingrediƫnten
- 2x Madame Loulou red velvet mix
- 280g zaadolie
- 280g boter (gesmolten) (Campina Botergoud- grasboter)
- 7 eieren
- Hazelnoot Morin siroop (naar smaak)
- 400g MonChou Original
- 350g witte chocolade (gesmolten)
- 250g roomboter (kamertemperatuur)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Doe de red velvet mix, zaadolie, boter en eieren in een kom en mix dit door elkaar.
- Verdeel dit over drie bakblikken van 17,5cm en bak deze voor 50 minuten.
- Mix de MonChou met de boter tot een romig geheel. Smelt de witte chocolade en voeg deze al rustig mixend toe.
- Haal de taarten uit de oven en laat afkoelen.
- Snij de goed afgekoelde cakelagen mooi recht af. Bewaar de kruimels.
- Besprenkel naar smaak de cake met hazelnoot Monin siroop. 50 siroop/50 water verhouding.
- Kies een spuitmond naar keuze en maak gelijke toeven. Leg de andere laag cake erboven op en herhaal de stappen. . Bestrooi de toeven met wat rode kruimels van de restje cake.
- Versier de taart met verse aardbeien, frambozen , blauwe bessen en eventueel gekleurde chocolade vlokken.
Dit recept is van
Mirella van @glutenvrijezoetedromen op Instagram!