Mini MonChou cakes

  • Zoet
  • Gebak
  • 40 min
7 personen
  • 100 gram koekjes
  • 1/2 eetlepel kristalsuiker
  • 45 gram gesmolten Campina Botergoud (grasboter)
  • 150 gram MonChou
  • 50 gram witte basterdsuiker
  • 125 ml slagroom
  • 50 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje klop-fix
  • 1 blik vlaaivulling
  • Munt ter decoratie
  1. Knapper de koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Doe deze in vormpjes en druk dit met de bolle kant van een lepel goed aan.
  2. Mix de slagroom met de kristalsuiker, vanillesuiker en de klop-fix.
  3. Voeg daarna de MonChou, vanille en basterdsuiker toe en meng goed.
  4. Doe dit mengsel op de bodem en laat 4 uur opstijven in de koelkast.
  5. Doe wat vlaaivulling en een muntblaadje op de cakes.

Chef Fawzi, je kan hem vinden via Instagram op @grill_artist