Mini MonChou cakes
- Zoet
- Gebak
- 40 min
7 personen
Ingrediƫnten
- 100 gram koekjes
- 1/2 eetlepel kristalsuiker
- 45 gram gesmolten roomboter
- 150 gram MonChou
- 50 gram witte basterdsuiker
- 125 ml slagroom
- 50 gram kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 zakje klop-fix
- 1 blik vlaaivulling
- Munt ter decoratie
Bereidingswijze
- Knapper de koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Doe deze in vormpjes en druk dit met de bolle kant van een lepel goed aan.
- Mix de slagroom met de kristalsuiker, vanillesuiker en de klop-fix.
- Voeg daarna de MonChou, vanille en basterdsuiker toe en meng goed.
- Doe dit mengsel op de bodem en laat 4 uur opstijven in de koelkast.
- Doe wat vlaaivulling en een muntblaadje op de cakes.
Dit recept is van:
Chef Fawzi, je kan hem vinden via Instagram op @grill_artist