Valentijns MonChou toetje

  • Zoet
  • Gebak
  • 300 min
4 personen
  • Hartjes bakvorm
  • 12 Bastogne koeken
  • 50 gram boter (Campina Botergoud) (grasboter)
  • 160 ml slagroom
  • 1 zakje Klop-Fix
  • 1 zakje vanille suiker
  • 100 gram MonChou
  • 40 gram witte basterdsuiker
  • Roze of rode kleurstof
  • Kleine suikerhartjes
  1. Start met het maken van de bodem van de toetjes. Kruimel alle Bastogne koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Laat afkoelen voor gebruik.
  2. Mix de slagroom en klop-fix samen tot het mengsel nog net niet stijf is .
  3. Voeg de MonChou, vanille suiker en witte basterd suiker toe en meng alles glad.
  4. Voeg een aantal druppels kleurstof toe en meng alles kort door elkaar (het mengsel mag niet te slap worden).
  5. Druk de koekjes stevig aan in de bakvorm en schenk langzaam het mengsel tot de rand vol.
  6. Plaats alles minimaal 4 uur in de koelkast.
  7. Decoreer de taart met de kleine suikerhartjes.

Anouk, je kan haar vinden op Instagram via @anoukshanice en op haar website www.dutchgirlbigworld.com