Valentijns MonChou toetje
- Zoet
- Gebak
- 300 min
4 personen
Ingrediƫnten
- Hartjes bakvorm
- 12 Bastogne koeken
- 50 gram boter
- 160 ml slagroom
- 1 zakje Klop-Fix
- 1 zakje vanille suiker
- 100 gram MonChou
- 40 gram witte basterdsuiker
- Roze of rode kleurstof
- Kleine suikerhartjes
Bereidingswijze
- Start met het maken van de bodem van de toetjes. Kruimel alle Bastogne koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Laat afkoelen voor gebruik.
- Mix de slagroom en klop-fix samen tot het mengsel nog net niet stijf is .
- Voeg de MonChou, vanille suiker en witte basterd suiker toe en meng alles glad.
- Voeg een aantal druppels kleurstof toe en meng alles kort door elkaar (het mengsel mag niet te slap worden).
- Druk de koekjes stevig aan in de bakvorm en schenk langzaam het mengsel tot de rand vol.
- Plaats alles minimaal 4 uur in de koelkast.
- Decoreer de taart met de kleine suikerhartjes.
Dit recept is van:
Anouk, je kan haar vinden op Instagram via @anoukshanice en op haar website www.dutchgirlbigworld.com