Gevulde eitjes met MonChou
- Zoet
- Gebak
- 20 min
12 personen
Ingrediënten
- 100 g MonChou Zacht & Luchtig
- 6 eieren
- 1 el dijonmosterd
- ½ citroen (de schil geraspt en uitgeperst)
- 2 el + extra dille (fijngehakt)
- 1 el sesamzaadjes (voor de garnering)
- zout en peper
- spuitzak
Bereidingswijze
- Kook de eieren in ca. 9 minuten hard, spoel ze met koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, snijd ze in de lengte doormidden en schep voorzichtig het eigeel eruit.
- Doe het eigeel in een kom en voeg de MonChou, de mosterd, de citroenschil en het sap toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Roer 2 el dille door de crème en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de crème in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de holtes van de eieren. Garneer met wat extra dille en de sesamzaadjes.