Gevulde eitjes met MonChou

  • Zoet
  • Gebak
  • 20 min
12 personen
  • 6 eieren
  • 100 g MonChou Zacht & luchtig
  • 1 el dijonmosterd
  • ½ citroen (de schil geraspt en uitgeperst)
  • 2 el + extra dille (fijngehakt)
  • zout en peper
  • 1 el sesamzaadjes (voor de garnering)
  • spuitzak
  1. Kook de eieren in ca. 9 minuten hard, spoel ze met koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, snijd ze in de lengte doormidden en schep voorzichtig het eigeel eruit.
  2. Doe het eigeel in een kom en voeg de MonChou, de mosterd, de citroenschil en het sap toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Roer 2 el dille door de crème en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de crème in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de holtes van de eieren. Garneer met wat extra dille en de sesamzaadjes.