Perzik MonChoutaart met aardbeien
- Zoet
- Gebak
- 0 min
12 personen
Benodigdheden
- Keukenpapier
- Springvorm van 24 cm
Ingrediƫnten
- 220 g Bastognekoekjes
- 80 g roomboter
- 300 ml slagroom
- 300 g MonChou Original
- 3 el suiker
- 3 perziken
- 500 g aardbeien
Bereidingswijze
- Snijd de perziken in stukjes en dep droog met keukenpapier.
- Klop de slagroom stijf.
- Voeg de suiker toe aan de MonChou en klop dit los.
- Meng de MonChou met de slagroom. Spatel de stukjes perzik erdoor. Schep het MonChoumengsel in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven, de gehele nacht mag ook.
- Snijd de aardbeien in stukjes, verdeel over de taart en smullen maar!
Dit recept is van:
De zoete zusjes, je kunt hun vinden op Instagram: @zoetezusjes en op hun website: www.zoetezusjes.nl