MonChoutaart met Arretjescake bodem
- Zoet
- Gebak
- 60 min
12 personen
Ingrediënten bodem
- 165 gram Maria biscuit fijn gesneden
- 165 gram bruine basterd suiker
- 165 gram gesmolten margarine
- 40 gram cacaopoeder
- 2/3 ei
Ingrediënten taart
- 200 gram MonChou
- 200 gram witte basterdsuiker
- 200 gram room
- 1 zakje vanillesuiker
- 1,5 blik vlaaivulling
Bereidingswijze bodem
- Meng alle droge ingrediënten door elkaar.
- Roer het ei erdoor en vervolgens de gesmolten boter.
- Stort het mengsel in de vorm (24 cm) en laat dit geheel afkoelen in de koelkast tot het hard is.
Bereidingswijze taart
- Roer de suiker door de MonChou totdat het een homogene massa is.
- Klop de room lobbig met de vanillesuiker.
- Meng deze twee door elkaar totdat het één geheel is.
- Doe dit op de bodem en laat een paar uur in de koelkast opstijven.
- Voor het serveren afmaken met 1.5 blik vlaaivulling en wat bruine basterdsuiker.
Dit recept is van:
Femke, je kan haar vinden via Instagram op @femke.hofman.dijkstra