MonChoutaart met Arretjescake bodem

  • Zoet
  • Gebak
  • 60 min
12 personen
  • 165 gram Maria biscuit fijn gesneden
  • 165 gram bruine basterd suiker
  • 165 gram gesmolten margarine
  • 40 gram cacaopoeder
  • 2/3 ei
  • 200 gram MonChou
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 200 gram room
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1,5 blik vlaaivulling
  1. Meng alle droge ingrediënten door elkaar.
  2. Roer het ei erdoor en vervolgens de gesmolten boter.
  3. Stort het mengsel in de vorm (24 cm) en laat dit geheel afkoelen in de koelkast tot het hard is.
  1. Roer de suiker door de MonChou totdat het een homogene massa is.
  2. Klop de room lobbig met de vanillesuiker.
  3. Meng deze twee door elkaar totdat het één geheel is.
  4. Doe dit op de bodem en laat een paar uur in de koelkast opstijven.
  5. Voor het serveren afmaken met 1.5 blik vlaaivulling en wat bruine basterdsuiker.

Femke, je kan haar vinden via Instagram op @femke.hofman.dijkstra