250 g mango-, papaja- en pitaya- mix (bijv. van Fastfruit)
50 ml water
3 digestive koejes (verkruimeld)
1 el suiker of zoetstof naar keuze
Bereidingswijze:
Haal de roomkaas een half uur voor gebruik uit de koelkast, zodat deze zachter wordt.
Doe de fruitmix, het water en de suiker in een pannetje. Breng zachtjes aan de kook en laat het fruit sudderen totdat het volledig zacht is.Pureer het mengsel met een staafmixer en laat afkoelen.
Klop de roomkaas los met een garde.Voeg de kwark toe en meng tot een glad geheel.
Meng de helft van de afgekoelde fruitsaus door het roomkaas-kwarkmengsel.
Verdeel de verkruimelde koekjes over de bodem van 2 mooie glaasjes. Schep hier het roomkaas-kwarkmengsel bovenop.
Eindig met de rest van de gepureerde fruitsaus bovenop. Laat het voor 2 uur opstijven in de koelkast.
Steek vlak voor het serveren een koekje naar keuze in elk glaasje voor een leuke presentatie.
Dit recept is van:
Evelien, je kan haar Instagram account vinden onder @gezelligerecepten