Mini plaattaartjes met ham, ei en MonChou
Mini plaattaartjes met ham, ei en MonChou. Lekker voor bij de paasbrunch!

Ingrediënten
- 100 g MonChou Zacht & Luchtig
- 6 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 1/2 courgette in plakjes
- 1/2 gele paprika in reepjes
- 3 eieren
- 1 tl citroensap
- 2 el verse bieslook fijngesneden
- 6 plakjes serranoham
- 1 handje rucola
- zout en peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat metbakpapier.
- Leg de plakjes bladerdeeg op de bakplaat en prik ze in met een vork.Besmeer de plakjes met een laagje MonChou Zacht & Luchtig. Zorgervoor dat je 0,5 tot 1 cm van de rand van het plakje bladerdeeg vrij laat.
- Beleg de het bladerdeeg met 2 plakjes courgette en 2 reepjes gele paprika.Breng op smaak met zout en peper en bestrijk de randen van hetbladerdeeg met ei.
- Verwarm de mini plaattaartjes 20-25 minuten in de oven, tot zegoudbruin zien. Laat de mini plaattaartjes uit de oven even afkoelen.
- Kook ondertussen de eieren gaar in een pan met water. Zo hard of zachtals jij lekker vindt.
- Roer de overige MonChou Zacht & Luchtig los in een kommetje. Breng opsmaak met zout en peper, citroensap en voeg de helft van de bieslook toe.Roer dit door.
- Beleg de mini plaattaartjes met de gedroogde ham, een theelepeltje vanhet MonChoumengsel, een partje gekookt ei en verse bieslook. Verdeeltot slot een plukje rucola over de mini plaattaartjes.
- Serveer de mini plaattaartjes direct.
- Lekker voor bij de paasbrunch!
- @brendakookt, op Instagram te vinden!