Mini Cinnamon Roll Cheesecakes
- Zoet
- Gebak
- 0 min
Ingrediënten
- 320 g MonChou Original
- 140 g Campina Botergoud (grasboter)
- 1 pak Bastognekoeken
- 250 ml slagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 g suiker
- 1 theelepel kaneel
- Kaneelsuiker
- Cupcakevormpjes
Bereidingswijze
- Verkruimel de Bastognekoeken en smelt 100 gram boter in een pan.
- Meng dit door elkaar en verdeel de kruimels als bodem over de cupcakevormpjes.
- Klop daarna de slagroom met twee eetlepels suiker stijf in een kom.
- Meng in een andere kom de rest van het suiker met vanillesuiker, 200 gram MonChou en 1 theelepel kaneel.
- Voeg vervolgens de slagroom toe en meng alles goed door elkaar.
- Verdeel nu de monchouvulling over de cupcakevormpjes en zet ze voor minimaal 2 uur in de koelkast.
- Nadat de monchouvulling is opgesteven, strooi je de kaneelsuiker over de cupcakes.
- Maak als laatste de versiering door de overige boter, MonChou en poedersuiker goed door elkaar te mengen.
- Spuit de versiering met een spuitzak op de cupcakes en dan… smullen maar!
Dit recept is van:
Erica, je kan haar vinden op instagram onder @ge_bakkiedoen!