Mini Cinnamon Roll Cheesecakes

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
  • 320 g MonChou Original
  • 140 g Campina Botergoud (grasboter)
  • 1 pak Bastognekoeken
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 g suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • Kaneelsuiker
  • Cupcakevormpjes
  1. Verkruimel de Bastognekoeken en smelt 100 gram boter in een pan.
  2. Meng dit door elkaar en verdeel de kruimels als bodem over de cupcakevormpjes.
  3. Klop daarna de slagroom met twee eetlepels suiker stijf in een kom.
  4. Meng in een andere kom de rest van het suiker met vanillesuiker, 200 gram MonChou en 1 theelepel kaneel.
  5. Voeg vervolgens de slagroom toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Verdeel nu de monchouvulling over de cupcakevormpjes en zet ze voor minimaal 2 uur in de koelkast.
  7. Nadat de monchouvulling is opgesteven, strooi je de kaneelsuiker over de cupcakes.
  8. Maak als laatste de versiering door de overige boter, MonChou en poedersuiker goed door elkaar te mengen.
  9. Spuit de versiering met een spuitzak op de cupcakes en dan… smullen maar!

Erica, je kan haar vinden op instagram onder @ge_bakkiedoen!