MonChou gevulde kippenvleugels omrold met spek

  • Zoet
  • Gebak
  • 90 min
4 personen
  • 500 g kippenvleugels
  • 100 g MonChou Original
  • 3 el Bbq rub
  • 50 g cheddar kaas
  • 15 g bieslook
  • Net zoveel plakken ontbijtspek als vleugels
  • Bbq saus
  1. Steek de bbq aan en breng deze naar 140 graden.
  2. Meng de MonChou met de cheddar kaas, 1 el. Bbq rub, en de gehakte bieslook. Doe de mengsel in een spuitzak.
  3. Knip bij de vleugeltjes aan beide uiteinde de botjes door. Druk nu voorzichtig het vlees van de botjes zodat je de botjes uit de vleugeltjes kunt halen en de rest van het vlees heel blijft.
  4. Vul nu de vleugeltjes met de MonChou mengsel. Bestrooi de vleugeltjes met de bbq rub en rol ze goed in de ontbijtspek.
  5. Bak de vleugeltjes met indirecte hitte voor 30 minuten. Smeer de vleugeltjes na de 30 minuten in met bbq saus en bak nog eens voor 30 minuten.

Maikel, van het account @Maikelssourdoughpizza!