Kingsday Donuts met MonChouvulling

  • Zoet
  • Gebak
  • 20 min
4 personen
  • Springvorm van 24cm
  • (hand)mixer
  • Spuitzak
  • 1 x MonChou 100 gr wikkel
  • 100 gr Campina Botergoud
  • 4 donuts
  • 100 gr poedersuiker
  • 1 sinaasappel
  • Handje frambozen
  • Handje blauwe bessen
  • Oranjehagel
  1. Rasp de sinaasappel. Klop de MonChou samen met de boter, de poedersuiker (houd 4 eetlepels achter) en sinaasappelrasp luchtig met een mixer. Snijd ondertussen de donuts over dwars doormidden. Pers de helft van de sinaasappel tot sap. Meng de achtergehouden eetlepels poedersuiker met een eetlepel sinaasappelsap tot een mooi egaal glazuur. Bestrijk de bovenkant van de donuts met dit glazuur.
  2. Doe de MonChou botercrème in een spuitzak en spuit een dikke cirkel op de onderste helft van iedere donut. Steek er om en om frambozen en bosbessen in. Dek af met de bovenste helften van de donuts.
  3. Mmm, happy Kingsday!

Houd een handje bosbessen over om de taaart op het einde te garneren.