Kerst cupcakes met MonChoutopping

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
12 personen
  • 2x spuitzakken
  • bakpapier
  • Basisrecept cupcakes
  • 100 g MonChou Original
  • 200 g witte chocolade
  • 100 g roomboter (Campina Botergoud) (grasboter)
  • 100 g poedersuiker
  • kerst sprinkles
  • groene kleurstof
  1. Maak een basis beslag voor cupcakes en schep hier 6 lepels Nutella of andere hazelnootpasta doorheen. Bak de cupcakes af.
  2. Voor de kerstboompjes smelt je de 2/3 van de chocola au bain-marie en voeg hierna de rest van de chocola toe. Meng dit tot dat alles goed gesmolten is en voeg groene kleurstof hieraan toe. Giet het mengsel in een spuitzak en maak kerstboompjes op een bakpapier. Deze kun je versieren met sprinkles, laat goed afkoelen!
  3. Voor de MonChoutopping meng je de MonChou, roomboter en poedersuiker. Schep het mengsel in een spuitzak en spuit de topping op de afgekoelde cupcakes.
  4. Decoreer de cupcakes met de topping, de kerstboom en de sprinkles

@zotopzoet je kunt haar vinden op Instagram