Sparkling MonChou toetje
Heerlijk MonChou toetjes voor tijdens nieuwjaar of de feestdagen!

Ingrediënten
- 100 g MonChou Original
- 2 speculaasjes
- 100 g blauwe bessen
- 60 g homemade granola
- 1 el honing
- 1 tl kaneel
- 1 kuipje Philadelphia light
Bereidingswijze
- Maal de granola fijn. Verkruimel door de gemalen granola een speculaasje. Bedek hiermee de bodem van je dessertglaasjes.
- Blendeer de blauwe bessen. Roer er daarna een el honing en een tl kaneel doorheen. En klaar is je ‘jam’.
- Mix met je mixer de MonChou en roomkaas light tot een gladde massa en vul hiermee je glaasje.
- Garneer met een flinke eetlepel blauwe bessen ‘jam’ per dessert en verkruimel hier nog een speculaasje over heen. Voeg nog wat blauwe bessen toe of ander klein fruit naar keuze.
- Voeg een sterretje toe om het lekker feestelijk te maken!
- Tip: er zijn veel variaties mogelijk met dit toetje. Voeg eventueel limoen, citroen of mandarijn rasp toe voor een frissere smaak. Blokjes pure chocolade, of een blaadje munt zijn ook lekker!
- Mascha, je kan haar vinden op haar Instagram account @maschafoodlifestyle !