Bruschetta met tapenade en MonChou

  • Zoet
  • Gebak
  • 15 min
4 personen
  • Bakje tapenade
  • 1 ciabatta
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie extra vierge
  • MonChou Zacht & Luchtig
  • Verse basilicum om mee te garneren
  1. Snijd de ciabatta in plakjes van ongeveer 1 - 2 cm dik. Leg de plakjes brood op een snijplank en besprenkel met wat olijfolie.
  2. Verhit een grillpan op middelhoog vuur en grill de plakjes ciabatta tot er mooie grillstrepen zijn ontstaan. Doe dit aan beide kanten.
  3. Haal de ciabatta uit de pan, snijd een teentje knoflook doormidden en wrijf hiermee over de warme ciabatta.
  4. Beleg de ciabatta met MonChou, tapenade en verse basilicum
  5. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat olijfolie.
  6. Leg alles op een grote plank en laat je gasten lekker zelf pakken!

Marcella, je kan haar vinden via Instagram op @borrelsenbites of via haar blog www.borrelsenbites.net