Terug
Vorige recept
Volgende recept
Gevulde dadels met MonChou en spek
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd intussen de dadels aan één zijde open en verwijder voorzichtig de pit.
Vul elke dadel met een lepel MonChou, druk de dadel een beetje dicht en wikkel er een plakje ontbijtspek omheen.
Leg de gevulde dadels in een ovenschaal en bak ze in 8-10 minuten in het midden van de oven goudbruin.
Zoet
Borrelhap
15 min
6 personen
Ingrediënten
1x MonChou 100 grams verpakking
12 dadels
12 plakjes ontbijtspek of pancetta
Deel dit recept:
Probeer ook eens een ander recept
Bakken
Chai Latte MonChou Cheesecake
Bekijk recept
Bakken
MonChoutaart met Tony's Chocolonely Karamel Zeezout
Bekijk recept
Bakken
Pecan Caramel Cheesecake
Bekijk recept
Bakken
Stroopwafel MonChou taart
Bekijk recept
Alle recepten
Ons verhaal
Ons verhaal
Producten
Producten
MonChou Wikkel 100g
MonChou Zacht en Luchtig 200g
Recepten
Recepten
Bakken
Koken
Contact
Contact