Frisse Limoen MonChou taart met bosvruchten en munt

Bereidingswijze

  • Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes. Smelt de boter en meng met de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan
  • Mix de MonChou met de suiker en de limoenrasp. Klop de slagroom stijf. Spatel de geklopte slagroom door het Monchou mengsel tot een egale massa. Schep het mengsel op de koekbodem en laat minimaal twee uur opstijven in de koelkast
  • Hak voor serveren de muntblaadjes fijn. Verdeel de bosbessen en frambozen over de taart en bestrooi met gehakte munt. Besprenkel eventueel nog met een beetje limoensap
  • Mmm, geniet ervan!

Extra tip

  • Wil je iets minder MonChou gebruiken? Neem dan 2 pakjes en vul aan met 5 blaadjes gelatine. Week even in koud water, los op met aanhangend vocht in een pannetje op het vuur en meng met de MonChou slagroom net voor het op de koekbodem gaat.
Zoet
Gebak
150 min
12 personen

Ingrediënten

  • 6x MonChou 100 gram wikkel (op kamertemperatuur) of 2x MonChou 100 gram + 5 blaadjes gelatine
  • 150 gr witte basterdsuiker
  • 250 ml verse slagroom
  • rasp van 2 limoenen
  • 200 gr Maria biscuitjes
  • 75 gr Campina Grasboter
  • 150 gr bosbessen
  • 100 gr frambozen
  • Blaadjes van paar takjes verse munt

Benodigdheden

  • Springvorm van 24 cm doorsnee
  • Bakpapier
  • (hand)mixer