Wentelteefjes met MonChou room en vers fruit

  • Zoet
  • Gebak
  • 25 min
4 personen
  • Koekenpan
  • 1x MonChou 100 gr wikkel
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • 8 plakken suikerbrood
  • 200 ml Campina Verse Volle Melk
  • 1 ei
  • 2 tl kaneel
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 4 el Hero Aardbeienjam
  • Paar aardbeien
  • Handje frambozen
  • Handje blauwe bessen
  • Poedersuiker om te garneren
  • Campina Botergoud om in te bakken
  1. Klop het ei los met de melk en kaneel. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Doop een plak suikerbrood met beide kanten in het melkmengsel, laat heel kort uitlekken en leg dan in de pan. Bak beide kanten tot ze goudbruin zijn. Herhaal dit voor alle plakken suikerbrood.
  2. Klop het pakje MonChou los met de Griekse yoghurt en de vanillesuiker. Leg op vier borden een sneetje brood, doe er een lepel MonChouroom op en maak af met een halve lepel aardbeienjam. Bedek met een tweede plak brood, en maak weer af met room en jam.
  3. Snijd de aardbeien in partjes en verdeel samen met de frambozen en bosbessen over de borden.
  4. Daar worden toch alle moeders blij van?