Pasta met zalm en MonChou

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
4 personen
  • Staafmixer
  • 300g spaghetti (vers of gedroogd)
  • 150g gerookte zalm
  • 300g (diepvries)doperwtjes
  • 200g MonChou kuipje
  • 1 citroen
  • Zout, peper
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Doe de doperwtjes in een schaal en overgiet met kokend water. Spoel af. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.
  2. Doe de helft van de doperwtjes met de MonChou, citroenrasp en zout en peper in een kom en pureer met een staafmixer tot een egale saus. Meng de saus door de pasta.
  3. Schep de pasta op 4 borden, verdeel de zalm en de achtergehouden doperwtjes erover. Besprenkel naar smaak met citroensap en zout en peper. Maak eventueel af met wat vers basilicumblad.

Lekker met een groene salade van veldsla, komkommer en venkel.