Oreo Nutella MonChoutaart

  • Zoet
  • Gebak
  • 180 min
12 personen
  • Springvorm van 20 cm doorsnee

  • 3 pakjes MonChou 100 gr wikkel

  • 250 ml verse slagroom

  • 200 gr Nutella

  • 150 gr witte basterdsuiker

  • 1 rol Oreokoekjes

  • 50 gr roomboter (Botergoud)

  • Handje hazelnoten (garnering)

  • 1 zakje Klop-Fix

  1. Laat de MonChou op kamertemperatuur komen. Vet de springvorm in of bekleed met bakpapier.

  2. Verkruimel de Oreo koekjes. Smelt de boter en meng met de koekjes. Bedek de bodem van de springvorm met de koekkruimels. Laat in de koelkast opstijven.

  3. Klop de slagroom met de klopfix stijf. Meng in een andere kom de MonChou met de basterdsuiker. Spatel de slagroom door het MonChou mengsel. Voeg de Nutella toe en meng tot het een egale massa is geworden.

  4. Giet de vulling op de Oreo bodem en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

  5. Garneer met wat gehakte hazelnoten.

  6. Voeg eens wat fijngehakte nootjes toe aan de MonChou vulling! Of versier de taart met cacaopoeder en chocoladesnippers voor een extra feestelijk effect.