MonChoutaart met frambozen

  • Zoet
  • Gebak
  • 45 min
12 personen
  • 250 gram Mariabiscuits
  • 100 gram roomboter (Campina Botergoud) (grasboter)
  • 300g MonChou Original
  • 250 gram slagroom met 2 eetlepels suiker
  • 100 gram poedersuiker
  • 1 blik vlaaifruit (HAK)
  • 1 gelatine blaadje
  1. Maal de koekjes fijn, smelt de boter en roer dit door de koekjes heen Schep dit op de taartbodem en stamp aan met een lepel.
  2. Mix de MonChou en de poedersuiker. Mix de slagroom apart. Meng dit hierna door elkaar en schep dit op de bodem. Hou een beetje over voor de toefjes op de bovenkant.
  3. Maak de grote stukken vlaaifruit kleiner en volg de instructies op van het gelatine zakje. Voeg dit samen.
  4. Laat dit wat afkoelen en schep het op de vulling.
  5. Als dit volledig is afgekoeld garneren met toefjes vulling en verse frambozen.

Renee, via het account @reneebakt op Instagram!