MonChoutaart in een glaasje

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
10 personen
  • 400 ml slagroom
  • 500 gr MonChou
  • 5 eetlepels fijne kristalsuiker
  • 1 blikje vlaaifruit, kersen
  • 1 pak bastognekoekjes
  1. Klop de slagroom stijf met de suiker. Schep hier de MonChou door heen en vul het mengsel in een spuitzak zodat je de glaasje mooi kunt vullen. Met een lepel kan dit ook wel.
  2. Verkruimel de bastognekoekjes of sla de koekjes fijn met bijv. een deegroller.
  3. Doe een laagje koekkruimels in een glaasje en schenk hier een beetje van het MonChoumengsel in. Leg hier een grote eetlepel van de kersen op en bedek de kersen met een laagje van het MonChoumengsel.
  4. Eventueel kun je hier nog een toef slagroom opspuiten en garneer met wat overgebleven koekkruimels.
  5. Laat dit circa 2 uurtjes opstijven in de koelkast.
  6. Geniet van je heerlijke dessert!

Aruna Sitaram, je kunt haar vinden op Instagram @mooie_recepten of op haar website www.mooierecepten.nl