MonChou croissants
Moederdag MonChou croissants
  Ingrediënten
- 150 g MonChou Original
 - 125 ml slagroom
 - 2 tl amandelextract
 - 4 el poedersuiker
 - ½ zakje klopfix
 - 1 bakje kleine aardbeien
 - 4 el geroosterde amandelsnippers
 - Poedersuiker
 - Croissantjes
 
Bereidingswijze
- Doe de slagroom, het amandelextract en de klopfix in de mengkom. Klop met een garde of mixer de slagroom op tot deze goed stijf is en houd apart.
 - Doe de MonChou samen met de poedersuiker in de kom van de keukenmachine, klop op hoge stand de MonChou luchtig voor 5 minuten.
 - Voeg de opgeklopte slagroom beetje voor beetje bij de roomkaas en vouw met een spatel luchtig door de MonChou. Zet de MonChou-amandelcrème 10 minuten in de koelkast zodat het wat steviger wordt. Doe de crème in de spuitzak.
 - Was de aardbeien, dep ze voorzichtig droog met wat keukenpapier en halveer ze. Leg de croissants op een bordje en bestrooi ze met poedersuiker. Spuit zigzaggend een sierlijke toef MonChou-amandelcrème op de croissant, leg de gehalveerde aardbeien erop en bestrooi met de geroosterde amandelsnippers.