MonChou Cheeseboard met zalm

  • Zoet
  • Gebak
  • 10 min
4 personen
  • 200gr MonChou zacht & luchtig
  • 125gr gerookte zalm (in kleine stukjes gescheurd)
  • 1 rode ui (in dunne halve ringen gesneden)
  • 2 el kappertjes (uitgelekt)
  • 2 el verse dille (fijngehakt)
  • Rasp van 1 citroen
  • Peper/zout uit de molen
  • Olijfolie extra vierge
  • Stokbrood in plakken
  • Groenten in repen gesneden (bijvoorbeeld, komkommer & paprika)
  1. Haal de MonChou op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur kan komen.
  2. Besmeer met een lepel de plank met de MonChou zacht & luchtig in een golvende beweging.
  3. Verdeel hierover de zalm, rode ui, kappertjes, dille, citroenrasp, maak op smaak met peper, zout en een drizzel olijfolie.
  4. Serveer met brood en groenten ernaast en dip of smeer hiermee in de roomkaas met topping.
  5. Tip! Leg een op maat gemaakt velletje bakpapier er onder, zo voorkom je dat de plank vies wordt.

Heerlijk voor tijdens de feestdagen!