MonChou Cheeseboard met zalm
- Zoet
- Gebak
- 10 min
4 personen
Ingrediƫnten voor 4 personen
- 200gr MonChou zacht & luchtig
- 125gr gerookte zalm (in kleine stukjes gescheurd)
- 1 rode ui (in dunne halve ringen gesneden)
- 2 el kappertjes (uitgelekt)
- 2 el verse dille (fijngehakt)
- Rasp van 1 citroen
- Peper/zout uit de molen
- Olijfolie extra vierge
- Stokbrood in plakken
- Groenten in repen gesneden (bijvoorbeeld, komkommer & paprika)
Bereidingswijze
- Haal de MonChou op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur kan komen.
- Besmeer met een lepel de plank met de MonChou zacht & luchtig in een golvende beweging.
- Verdeel hierover de zalm, rode ui, kappertjes, dille, citroenrasp, maak op smaak met peper, zout en een drizzel olijfolie.
- Serveer met brood en groenten ernaast en dip of smeer hiermee in de roomkaas met topping.
- Tip! Leg een op maat gemaakt velletje bakpapier er onder, zo voorkom je dat de plank vies wordt.
Tip:
Heerlijk voor tijdens de feestdagen!