Mini MonChou taartjes met choco sprinkels
- Zoet
- Gebak
- 30 min
3 personen
Ingrediënten
- 200 ml slagroom
- 1/2 zakje Vanillesuiker
- 200 g MonChou Original (op kamertemperatuur)
- 50 g witte basterdsuiker
- 50 g witte chocolade
- 50 g melk chocolade
- 100 g Bastogne koeken
- 35 g boter
- Verder: 11cm bakvorm
Bereidingswijze
- Smelt de boter en laat afkoelen. Bekleed je bakvorm met bakpapier en vet de randen in.
- Maal de Bastogne koeken goed fijn. Doe de gesmolten boter bij de koek kruimels.
- Klop de slagroom net niet stijf. Voeg de MonChou en de basterdsuiker bij de slagroom en mix goed maar kort door.
- Verdeel de koek kruimels over de bakvormen. Verdeel het MonChou mengsel over de koek kruimels in de bakvormen.
- Versnipper de chocolade en verdeel over het MonChou mengsel. Laat de MonChou taartjes ongeveer 4 uur lang opstijven.
Dit recept is van:
Madelief van het Instagram account @made.bij.lief