Mini MonChou taartjes met choco sprinkels

  • Zoet
  • Gebak
  • 30 min
3 personen
  • 200 ml slagroom
  • 0,5 zakje vanille suiker
  • 200 g MonChou Original op kamertemperatuur
  • 50 g witte basterdsuiker
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g melk chocolade
  • 100 g Bastogne koeken
  • 35 g boter
  • Verder: 11cm bakvorm
  1. Smelt de boter en laat afkoelen. Bekleed je bakvorm met bakpapier en vet de randen in.
  2. Maal de Bastogne koeken goed fijn. Doe de gesmolten boter bij de koek kruimels.
  3. Klop de slagroom net niet stijf. Voeg de MonChou en de basterdsuiker bij de slagroom en mix goed maar kort door.
  4. Verdeel de koek kruimels over de bakvormen. Verdeel het MonChou mengsel over de koek kruimels in de bakvormen.
  5. Versnipper de chocolade en verdeel over het MonChou mengsel. Laat de MonChou taartjes ongeveer 4 uur lang opstijven.

Madelief van het Instagram account @made.bij.lief