Ei-vrije chaffle met MonChou

  • Zoet
  • Gebak
  • 10 min
1 persoon
  • 40g geraspte (belegen) kaas
  • 15g amandelmeel
  • 10g MonChou Original
  • Eventueel kruiden/specerijen
  1. Smelt de kaas en MonChou in een pannetje of in de magnetron. In de magnetron kan je dit voor ongeveer 1,5 minuut op 600 watt doen. Roer het dan wel tussendoor even.
  2. Doe dan de amandelmeel erbij en roer goed door. Kneed, zodra het iets is afgekoeld, nog even goed met je handen. Druk wat platter en bak in je wafelijzer.
  3. De baktijd hangt af van je wafelijzer, maar sowieso niet lang! Hij moet lichtbruin zijn.
  4. Je kunt hem bijvoorbeeld eten met tonijnsalade! De tonijnsalade op de foto is van tonijn ( op water), mayonaise, augurkenblokjes, beetje olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder, uienpoeder, italiaanse kruiden en dille.

Elyne van het Instagram account @keto.kha.elyne!