Barbecue MonChou spread

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
  • Barbecue met deksel
  • Aluminium folie
  • Mesje
  • Hot Chicks bbq rub, ga bijvoorbeeld voor Rokende Règâhs
  • 100 gr MonChou
  1. Steek de barbecue aan en stook deze naar ca. 150°C. Richt de barbecue in volgens indirecte wijze.
  2. Neem een stuk aluminium folie en vouw deze een aantal keer dubbel zodat deze lekker stevig wordt.
  3. Neem de MonChou uit de verpakking en leg deze op het aluminium folie.
  4. Bestrooi de MonChou aan alle zicht zijden met de rub.
  5. Kerf ligt met een mesje een patroontje in de bovenkant.
  6. Plaats de MonChou op het folie op het rooster van de barbecue.
  7. Bak de MonChou ca. 15-20 min in het midden van het rooster.
  8. Serveer direct met je favoriete brood en eet smakelijk!

@bbq_en_more, je kunt hun vinden op Instagram en Facebook