MonChou Paastaart met chocolade hazen en paaseitjes

  • Zoet
  • Gebak
  • 210 min
12 personen
  • Springvorm van 24 cm doorsnee
  • Bakpapier
  • (hand)mixer
  • 4x MonChou 100 gr wikkel (op kamertemperatuur)
  • 150 gr suiker
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 250 ml Campina Verse Slagroom
  • 1 zakje Klop-Fix
  • 1 rol Digestive koekjes
  • 75 gr Campina Grasboter
  • 4 paaseitjes wit
  • Chocolade paashazen
  • Paaseitjes in verschillende kleuren en smaken
  1. Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de digestive koekjes. Smelt de boter en mix met de koekkruimels. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet een in de koelkast om hard te laten worden.
  2. Mix de MonChou luchtig met de suiker en vanillesuiker. Klop de slagroom met de KlopFix stijf. Spatel de slagroom door de MonChou tot een egaal geheel. Hak 4 witte en 4 melkchocolade eitjes grof en spatel door de MonChou room. Verdeel de room over de koekbodem en laat de taart dan minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  3. Versier de taart vlak voor serveren met de paashazen en -eitjes. Vrolijk Pasen!

Wil je een hele stevige taart? Voeg dan vier blaadjes opgeloste gelatine toe aan het roommengsel voor je het op de taartbodem schept