Overslaan en naar de inhoud gaan
    
    
      
    
            
        
  
          
    
  
    
      
  
    Bruschetta met MonChou en parmaham
  
  
  
  
  
          
        Ingrediënten
        
                      - 
                              1/2 stokbrood (of ander lekker brood)
                          
- 
                              
                  200 g MonChou Zacht & Luchtig
                
                          
- 
                              3 vijgen
                          
- 
                              5 plakken parmaham
                          
- 
                              Rucola ter garnering
                          
- 
                              Balsamico azijn
                          
- 
                              Peper en zeezout
                          
 
       
  
          Bereidingswijze
      
                  - Snijd het stokbrood in tien dunne plakken en de vijgen in partjes.
- Snijd de plakken parmaham doormidden. Bestrijk de broodjes met een laag MonChou Zacht & Luchtig.
- Leg op ieder broodje een halve plak parmaham, beleg met een vijg en garneer met een blaadje rucola.
- Maak af met een druppel balsamico azijn en peper en zout naar smaak.