Paashaas Kaneelbroodjes met MonChou

  • Zoet
  • Gebak
  • 60 min
8 personen
  • 1 plak vers bladerdeeg uit het koelvak
  • 2,5 eetlepels Campina Botergoud
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 100 gram MonChou Original
  • 50 gram poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  1. Verwarm de oven voor op 220° Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Rol het vel bladerdeeg uit en smelt 2 eetlepels roomboter in de magnetron. Smeer het bladerdeeg in met de gesmolten roomboter
  3. Snijd nu 8 gelijke repen van het deeg en maak een lus in het deeg en zorg dat de twee uiteinden naar boven liggen. Plaats de lussen op het bakpapier.
  4. Bak de Paashaasjes in ongeveer 15 minuten gaar en laat ze afkoelen op een taartrooster.
  5. Voor de MonchouCrème mix je de MonChou met de poedersuiker op de hoogste stand tot een glad geheel. Voeg hier de vanille aan toe en mix kort door.
  6. Smelt de halve eetlepel roomboter in de magnetron en mix deze door de MonChoucrème voor een gladde structuur.
  7. Doe de MonChoucrème in een spuitzak met een stervormige spuittip en spuit toefjes op de onderkant van de Paashaasjes als een staartje.

Roos, je kan haar vinden via @uitdekeukenvanroos op Instagram!