Overslaan en naar de inhoud gaan
    
    
      
    
            
        
  
          
    
  
    
      
  
    Paashaas Kaneelbroodjes met MonChou
  
  
  
  
  
          
        Ingrediënten
        
                      - 
                              1 plak vers bladerdeeg uit het koelvak
                          
 
                      - 
                              2,5 el Campina Botergoud
                          
 
                      - 
                              1 el kaneel
                          
 
                      - 
                              1 el kristalsuiker
                          
 
                      - 
                              
                  100 g MonChou Original
                
                          
 
                      - 
                              50 g poedersuiker
                          
 
                      - 
                              1 tl vanille-extract
                          
 
                  
       
       
  
          Bereidingswijze
      
                  - Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
 
                  - Rol het vel bladerdeeg uit en smelt 2 eetlepels roomboter in de magnetron. Smeer het bladerdeeg in met de gesmolten roomboter
 
                  - Snijd nu 8 gelijke repen van het deeg en maak een lus in het deeg en zorg dat de twee uiteinden naar boven liggen. Plaats de lussen op het bakpapier.
 
                  - Bak de Paashaasjes in ongeveer 15 minuten gaar en laat ze afkoelen op een taartrooster.
 
                  - Voor de MonchouCrème mix je de MonChou met de poedersuiker op de hoogste stand tot een glad geheel. Voeg hier de vanille aan toe en mix kort door.
 
                  - Smelt de halve eetlepel roomboter in de magnetron en mix deze door de MonChoucrème voor een gladde structuur.
 
                  - Doe de MonChoucrème in een spuitzak met een stervormige spuittip en spuit toefjes op de onderkant van de Paashaasjes als een staartje.
 
                  - Roos, je kan haar vinden via @uitdekeukenvanroos op Instagram!