MonChou Kerst taart met witte chocolade en bosvruchten

  • Zoet
  • Gebak
  • 210 min
12 personen
  • Springvorm van 22 cm doorsnee
  • Bakpapier
  • (hand)mixer
  • Doosje diepvriesfruit
  • Takje rozemarijn
  • Handje pistachenootjes
  1. Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de bastogne koekjes.
  2. Smelt de boter en mix met de koekkruimels. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in de koelkast om hard te laten worden.
  3. Mix de MonChou luchtig met de suiker en vanillesuiker.
  4. Klop de slagroom met de KlopFix stijf. Spatel de slagroom door de MonChou tot een egaal geheel.
  5. Hak de witte chocolade grof en spatel door de MonChou room. Verdeel de room over de koekbodem en laat de taart dan minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  6. Laat iets afkoelen en serveer iedere punt taart met een lepel bosvruchten.
  7. Hak de pistachenootjes en strooi over de taart. Takje rozemarijn erop en… smakelijk eten!