MonChou bij de BBQ - Gevulde portobello’s

MonChou bij de BBQ - Gevulde portobello’s

  • bereidingstijd 25 min
  • menugang Diner
  • personen 4

Ingrediënten

  • 1x 100 gr MonChou wikkel
  • 4 portobello's
  • 1 paprika
  • bosje verse peterselie
  • bosje verse dille
  • bosje verse basilicum
  • 100 gram geraspte kaas
  • peper en zout
  • mixer of garde
  • BBQ

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan. Snijd de peterselie, dille en basilicum fijn. Hou een paar kruiden achter en mix de rest met de MonChou en peper en zout tot het luchtig is. Snijd de paprika in kleine blokjes en roer door het mengsel. Verdeel de roomkaas over de vier portobello’s en bestrooi dan met geraspte kaas.
  2. Leg de portobello’s op de BBQ en bak in zo’n 15 minuten gaar. Bestrooi met de achtergehouden verse kruiden.
  3. Aan tafel!