MonChou bij de BBQ - Gevuld stokbrood

MonChou bij de BBQ - Gevuld stokbrood

  • bereidingstijd 15 min
  • menugang Diner
  • personen 4

Ingrediënten

  • 1x 100g MonChou wikkel
  • 1 teentje knoflook
  • bosje verse peterselie
  • bosje verse basilicum
  • bosje verse koriander
  • 1 stokbrood
  • peper en zout
  • mixer of garde
  • BBQ

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan. Pers de knoflook. Hak de peterselie, basilicum en koriander fijn. Doe de knoflook en kruiden samen met de MonChou en peper en zout in een kom. Mix tot het luchtig is.
  2. Snijd schuine inkepingen in het stokbrood, zodat er sneetjes van 1cm ontstaan. Snijd niet helemaal door. Besmeer ieder sneetje met de MonChou. Leg dan op de BBQ en bak tot het brood een beetje knapperig is geworden.
  3. Smakelijk eten!