Kingsday Donuts

Kingsday Donuts

Heerlijke donuts voor koningsdag.

  • bereidingstijd 20 min
  • menugang Gebak
  • personen 4

Ingrediënten

  • 1 x MonChou 100gr
  • 100gr Campina Botergoud
  • 4 Donuts
  • 100gr Poedersuiker
  • 1 Sinasappel
  • Handje Frambozen
  • Handje Blauwe bessen
  • Oranjehagel
  • (hand)mixer
  • Spuitzak

Bereiding

  1. Rasp de sinaasappel. Klop de MonChou samen met de boter, de poedersuiker (houd 4 eetlepels achter) en sinaasappelrasp luchtig met een mixer. Snijd ondertussen de donuts over dwars doormidden. Pers de helft van de sinaasappel tot sap. Meng de achtergehouden eetlepels poedersuiker met een eetlepel sinaasappelsap tot een mooi egaal glazuur.
  2. Bestrijk de bovenkant van de donuts met dit glazuur en bestrooi met oranjehagel.
  3. Doe de MonChou botercrème in een spuitzak en spuit een dikke cirkel op de onderste helft van iedere donut. Steek er om en om frambozen en bosbessen in. Dek af met de bovenste helften van de donuts.
  4. Mmm, happy Kingsday!