Hartige MonChou muffins
- Zoet
- Gebak
- 60 min
12 personen
Benodigdheden
- 1 muffintray
Ingrediënten
- 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig 200 gr
- 2 eieren
- 50 ml olijfolie
- 200 gr bloem
- 1 el bakpoeder
- Handje kastagnechampignons
- 1 gele paprika
- 6 plakjes pancetta
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 1 el Italiaanse kruiden
- 10 zwarte olijven
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C. Spray de muffintray in me de bakspray.
- Snijd de champignons, paprika, pancetta, zongedroogde tomaatjes en olijven in kleine stukjes. Bak de pancetta met de champignons en de paprika een paar minuten in een koekenpan.
- Klop de eieren los samen met de MonChou Zacht & Luchtig, olijfolie, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak.
- Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Voeg de pancetta, champignons, paprika, zongedroogde tomaatjes en olijven toe en spatel goed door elkaar.
- Verdeel het beslag over de 12 vormpjes. Zet de muffintray in het midden van de oven en bak de muffins in zo’n 25 minuten gaar.
- Wanneer een satéprikker er droog uit komt zijn ze goed. Smakelijk eten!