Coconut strawberry cheesecake overnight oats

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
1 persoon
  • 50 gr havermout
  • 50 ml amandelmelk
  • 60 gr plantaardige yoghurt
  • 2 el MonChou
  • Geraspte kokos naar smaak
  • Kokoskoekjes zonder suiker
  • Verse aardbeien
  1. Meng de havermout, melk, yoghurt, geraspte kokos, zoetstof en MonChou goed door. Laat het mengsel een nachtje in de ijskast staan.
  2. De volgende dag kies je een groot glas of kommetje.
  3. Verkruimel 1 kokoskoekje en verdeel deze gelijk over de bodem van het glas of kommetje.
  4. Schep het havermoutmengsel van de avond ervoor in het glas of kommetje. Hier kun je eventueel nog een klein laagje yoghurt overheen doen.
  5. Snijd de aarbeien in kleine stukjes en strooi deze over het havermoutmengsel.
  6. Herhaal de bovenstaande stappen en sluit af met nog 1 verkuimeld kokoskoekje.Et voilà, een toetje als ontbijt!

Nikki, je kunt haar vinden op Instagram: @nikkikookt_en_zo