Bereidingswijze
- Meng de Nescafé, water, koffie Kaatje en suiker door elkaar en doop daar de lange vingers in aan één zijde.
- Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
- Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
- Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers.
- Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
- Bestrooi het geheel met cacaopoeder en laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
Ingrediënten
- 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig (250g)
- 150 gram lange vingers
- 4 eetlepels Koffiekaatje
- 4 theelepels Nescafé
- 100ml kokend water
- 2 eetlepels suiker
- 2 eierdooiers
- 100 gram basterdsuiker
- 2 eetlepels honing
- cacaopoeder
Benodigdheden
- glaasjes om in te presenteren
Ingrediënten
- 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig (250g)
- 150 gram lange vingers
- 4 eetlepels Koffiekaatje
- 4 theelepels Nescafé
- 100ml kokend water
- 2 eetlepels suiker
- 2 eierdooiers
- 100 gram basterdsuiker
- 2 eetlepels honing
- cacaopoeder
Probeer ook eens een ander recept