Tiramisu met MonChou

Bereidingswijze

  • Meng de Nescafé, water, koffie Kaatje en suiker door elkaar en doop daar de lange vingers in aan één zijde.
  • Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
  • Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
  • Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers.
  • Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
  • Bestrooi het geheel met cacaopoeder en laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.

Extra tip

  • Als je geen Nescafé in huis hebt, vervang deze (en het water) dan door 1/2 dl sterke koffie.
Zoet
Gebak
90 min
6 personen

Ingrediënten

  • 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig (250g)
  • 150 gram lange vingers
  • 4 eetlepels Koffiekaatje
  • 4 theelepels Nescafé
  • 100ml kokend water
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eierdooiers
  • 100 gram basterdsuiker
  • 2 eetlepels honing
  • cacaopoeder

Benodigdheden

  • glaasjes om in te presenteren