Tiramisu met MonChou en perzik

Bereidingswijze

  • Scheid de perziken van de siroop en doop de lange vingers aan één zijde in de siroop.
  • Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
  • Snijd de perziken in partjes en verdeel een aantal van deze over de langevingers.
  • Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
  • Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers en perziken
  • Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
  • Laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
  • Garneer met witte chocoladeschaafsel en citroenrasp. Dat wordt smullen!
Zoet
Gebak
90 min
6 personen

Ingrediënten

  • 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig
  • 150 g langevingers
  • 1 blik perziken op siroop
  • 2 eierdooiers
  • 100g basterdsuiker
  • 2 eetlepels honing
  • 1 citroen (garnering)
  • 1 reep witte chocolade (garnering)

Benodigdheden

  • glaasjes om in te presenteren