Oreo Nutella monChoutaart

Bereidingswijze

  1. Laat de MonChou op kamertemperatuur komen. Vet de springvorm in of bekleed met bakpapier.
  2. Verkruimel de Oreo koekjes. Smelt de boter en meng met de koekjes. Bedek de bodem van de springvorm met de koekkruimels. Laat in de koelkast opstijven.
  3. Klop de slagroom met de klopfix stijf. Meng in een andere kom de MonChou met de basterdsuiker. Spatel de slagroom door het MonChou mengsel. Voeg de Nutella toe en meng tot het een egale massa is geworden.
  4. Giet de vulling op de Oreo bodem en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Garneer met wat gehakte hazelnoten.
  6. Voeg eens wat fijngehakte nootjes toe aan de MonChou vulling! Of versier de taart met cacaopoeder en chocoladesnippers voor een extra feestelijk effect.
Zoet
Gebak
180 min
4 personen
10 personen

Ingrediënten

  • 2 pakjes MonChou 100g wikkel
  • 250ml verse slagroom
  • 200g Nutella
  • 150g witte basterdsuiker
  • 1 rol Oreokoekjes
  • 50 gram roomboter (Botergoud)
  • handje hazelnoten (garnering)
  • 1 zakje klop-fix

Benodigdheden

  • 1 springvorm (doorsnee 12cm)

Ingrediënten

  • 3 pakjes MonChou 100g wikkel
  • 250ml verse slagroom
  • 200g Nutella
  • 150g witte basterdsuiker
  • 1 rol Oreokoekjes
  • 50 gram roomboter (Botergoud)
  • handje hazelnoten (garnering)
  • 1 zakje klop-fix

Benodigdheden

  • 1 springvorm (doorsnee 20cm)