Terug
Vorige recept
Volgende recept
New York Cheesecake met MonChou en vers fruit
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C!
Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de Bastognekoeken en verdeel over de bodem van de springvorm.
Klop de boter romig, voeg dan de vanillesuiker en witte basterdsuiker toe en vervolgens één voor één de eieren.
Voeg dan de MonChou, kwark, custard en bakpoeder toe en roer tot een egaal mengsel. Spatel het mengsel op de Bastogne bodem.
Zet de springvorm in het midden van de oven en bak in één uur gaar tot de bovenkant mooi goudbruin is geworden.
Laat het afkoelen op een rooster. Zet vervolgens in de koelkast en laat minimaal nog een uur opstijven. Het liefst een hele nacht.
Versier de taart vlak voor serveren rijkelijk met het fruit. Geniet ervan!
Zoet
Gebak
200 min
12 personen
Ingrediënten
1 bakje MonChou Zacht & Luchtig
200 gram magere kwark
150 gram Campina Botergoud (kamertemperatuur)
4 eidooiers
1 ei
½ sap van citroen
90 gram custard
1 el bakpoeder
2 zakjes vanillesuiker
250 gram witte basterdsuiker
1 pak Bastognekoeken
Vers fruit (bijv. aardbeien, frambozen en bosbessen)
Benodigdheden
1 Springvorm (24 cm doorsnee)
1 stuk bakpapier
Deel dit recept:
Probeer ook eens een ander recept
Bakken
Sinterklaas MonChoutaart met kruidnoten
Bekijk recept
Bakken
MonChoutaart met rood fruit en witte chocolade
Bekijk recept
Bakken
Chai Latte MonChou Cheesecake
Bekijk recept
Bakken
Tiramisu met MonChou en perzik
Bekijk recept
Alle recepten
Ons verhaal
Ons verhaal
Producten
Producten
MonChou Wikkel 100g
MonChou Zacht en Luchtig 200g
Recepten
Recepten
Bakken
Koken
Contact
Contact