MonChou paasrol met vers fruit

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 225°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Klop met een (hand)mixer de eieren met de suiker en de vanillesuiker in een beslagkom tot ze licht van kleur en schuimig worden. Zeef de bloem boven het schuim en spatel het er voorzichtig doorheen. Verdeel het mengsel over de met bakpapier beklede bakplaat en bak de cake in het midden van de oven in 10 minuten goudbruin.
  • Leg ondertussen een schone theedoek op het aanrecht en bestrooi met wat suiker. Wanneer de cake klaar is keer je deze onmiddellijk om op de theedoek.
  • Verwijder het bakpapier en rol de cake op met behulp van de theedoek. Laat hierin afkoelen. Dit zorgt ervoor dat de cake mooi soepel blijft en je hem straks goed kunt vullen en opnieuw oprollen, zonder dat hij scheurt. Laat de cakerol in een halfuurtje afkoelen.
  • Klop ondertussen de MonChou met de suiker tot een romige massa. Klop de slagroom met een (hand)mixer stijf en mix dit door het MonChou mengsel. Rasp de limoen en voeg dit toe aan het meng
Zoet
Gebak
70 min
10 personen

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 60 gram Suiker
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 90 gram Bloem
  • Snufje Zout
  • 2 pakjes MonChou 100 gram
  • 100 ml Campina verse slagroom
  • 50 gram Suiker
  • 1 Limoen
  • 1 Mango
  • 2 Kiwi's

Benodigdheden

  • Mixer
  • Zeef
  • Bakpapier
  • Theedoek