MonChou Kerst taart met witte chocolade en bosvruchten

Bereidingswijze

  • Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de bastogne koekjes.
  • Smelt de boter en mix met de koekkruimels. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in de koelkast om hard te laten worden.
  • Mix de MonChou luchtig met de suiker en vanillesuiker.
  • Klop de slagroom met de KlopFix stijf. Spatel de slagroom door de MonChou tot een egaal geheel.
  • Hak de witte chocolade grof en spatel door de MonChou room. Verdeel de room over de koekbodem en laat de taart dan minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Verwarm vlak voor serveren het diepvriesfruit in een pannetje.
  • Laat iets afkoelen en serveer iedere punt taart met een lepel bosvruchten.
  • Hak de pistachenootjes en strooi over de taart. Takje rozemarijn erop en… smakelijk eten!
Zoet & Fris
Kerst
30 minuten + minimaal 3 uur opstijven min

Ingrediënten

Voor de taart:

  • 4 x MonChou 100 gram wikkel (op kamertemperatuur)
  • 150 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250ml Campina Verse Slagroom
  • 1 zakje KlopFix
  • 1 pak Bastognekoeken
  • 75 g Campina Grasboter
  • 60 gram witte chocolade

Voor de topping:

  • Doosje diepvriesfruit
  • Takje rozemarijn
  • Handje pistachenootjes

Benodigdheden

  • Springvorm van 22cm doorsnee
  • Bakpapier
  • (hand)mixer