Mini MonChoutaart met bosbessen

Bereidingswijze

  • Laat de MonChou op kamertemperatuur komen. Verkruimel het hele pak Bastognekoeken (eventueel met een deegroller)
  • Smelt de boter in een pannetje en roer de verkruimelde Bastognekoeken er doorheen. Laat het in de koelkast koud worden
  • Mix de MonChou en de suiker door elkaar tot een luchtig mengsel. Mix in een andere kom de slagroom zonder suiker niet geheel stijf
  • Roer met een lepel de slagroom door het MonChou mengsel
  • Verdeel de bastognekoek over de glaasjes en voorzie ieder glaasje van een laag MonChou mengsel
  • Laat de taartjes ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast. Strijk de bosbessenjam over de taartjes en garneer met wat verse bosbessen en een blaadje verse munt
Zoet
Gebak
150 min

Ingrediënten

  • 4x Monchou 100g wikkel of 2x 100g wikkel MonChou + 200 ml Griekse Yoghurt
  • 1 pak Bastognekoeken
  • 150g basterdsuiker
  • 100g Roomboter (Botergoud)
  • 1 potje bosbessen jam
  • verse bosbessen, verse munt
  • 0,5L slagroom

Benodigdheden

meerdere glaasjes