Malteser MonChoutaart

Bereidingswijze

  1. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en verkruimel de biscuitjes
  2. Smelt de boter in een pannetje en roer de biscuitkruimels er doorheen. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Laat het in de koelkast koud worden
  3. Klop met een mixer de MonChou met de suiker en cacao tot een romige massa
  4. Klop in een andere kom de slagroom met de Klop-Fix bijna stijf. Mix de slagroom door de MonChou
  5. Hak 60 gram Maltesers grof en spatel door het beslag. Verdeel het roommengsel over de koekbodem en laat minimaal twee uur opstijven in de koelkast
  6. Hak een deel van de overige Maltesers grof en strooi vlak voor serveren over de taart. Smullen maar!
Zoet
Gebak
140 min
10 personen

Ingrediënten

  • 4 x MonChou 100 grams verpakking of 2x MonChou 100 gram + 5 blaadjes gelatine
  • 250ml Campina Verse Slagroom
  • 80 gram Suiker
  • 1 zakje klop-fix
  • 1 el cacaopoeder
  • 150 gram biscuitjes naar keuze
  • 80 gram Campina Grasboter
  • 300 gram Maltesers

Benodigdheden

  • Springvorm 20 cm doorsnee
  • Bakpapier
  • Mixer