Hartige MonChou muffins

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220°C. Spray de muffintray in me de bakspray.
  • Snijd de champignons, paprika, pancetta, zongedroogde tomaatjes en olijven in kleine stukjes. Bak de pancetta met de champignons en de paprika een paar minuten in een koekenpan.
  • Klop de eieren los samen met de MonChou Zacht & Luchtig, olijfolie, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak.
  • Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Voeg de pancetta, champignons, paprika, zongedroogde tomaatjes en olijven toe en spatel goed door elkaar.
  • Verdeel het beslag over de 12 vormpjes. Zet de muffintray in het midden van de oven en bak de muffins in zo’n 25 minuten gaar.
  • Wanneer een satéprikker er droog uit komt zijn ze goed. Smakelijk eten!
Hartig
Gebak
60 min
12 personen

Ingrediënten

  • 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig
  • 2 eieren
  • 50 ml olijfolie
  • 200 gram bloem
  • 1 el bakpoeder
  • Handje kastanjechampignons
  • 1 gele paprika
  • 6 plakjes pancetta
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 10 zwarte olijven
  • zout en peper

Benodigdheden

1 muffintray