Tiramisu met MonChou en perzik
- Zoet
- Gebak
- 90 min
6 personen
Benodigdheden
- Glaasjes om in te presenteren
Ingrediënten
- 1 bakje MonChou Zacht & Luchtig 200 gr
- 150 gr langevingers
- 1 blik perziken op siroop
- 2 eierdooiers
- 100 gr basterdsuiker
- 2 el honing
- 1 citroen (garnering)
- 1 reep witte chocolade (garnering)
Bereidingswijze
- Scheid de perziken van de siroop en doop de lange vingers aan één zijde in de siroop.
- Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
- Snijd de perziken in partjes en verdeel een aantal van deze over de langevingers.
- Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
- Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers en perziken
- Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
- Laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
- Garneer met witte chocoladeschaafsel en citroenrasp. Dat wordt smullen!